Demo_Day op 11 juni gaat online door: meld je gratis aan en ontvang de Tech Box

Op donderdag 11 juni 2020 vindt Demo_Day 2020 Online plaats, hét event om je concreet te oriënteren op de technologie om jouw recruitment te boosten. We zetten vier redenen op een rij waarom je je nu al – gratis – aan zou moeten melden.

Demo_Day 2020 Online

Vanwege de coronacrisis gaat Demo_Day op 11 juni niet als offline, maar als online event door. Hiervoor is hard aan een fraaie virtuele beurs gebouwd, zodat je als bezoeker vanachter je pc of laptop toch het Demo_Day-gevoel krijgt. Het event heeft nog steeds dezelfde ingrediënten als de eerdere offline-edities: demo talks van leveranciers, tech talks van experts en de mogelijkheid om op de digitale demo spots demo’s te bekijken en in gesprek te gaan met leveranciers.

1. Gratis aanmelden voor hét demo event van de Benelux

Nu kunnen gebruikers van recruitmenttooling (werkzaam bij corporate of bureau) zich nog gratis aanmelden, dit is mogelijk tot 15 mei 2020. Zo’n 25 leveranciers (waarvan we er al 15 bekend hebben gemaakt aan het publiek) met een kantoor in Nederland of België geven acte de présence. Tijdens Demo_Day presenteren deze partijen hun tooling en kun je ze alles hierover vragen wat je wil, zodat jij je optimaal kan laten insprireren.

2. Win tickets voor het Recruitment Tech Event 2020

Onder de aanmeldingen worden 10 tickets, ter waarde van €445,- per ticket, voor het Recruitment Tech Event 2020 verloot. #RTE20 is de grote broer van Demo_Day. Professionals van werkgevers, w&s-, detacherings- en uitzendbureaus kunnen zich tijdens het Recruitment Tech Event op 19 november laten informeren én inspireren over wat er mogelijk is met recruitmenttechnologie. Niet als doel an sich, maar als middel om de recruitmentdoelstellingen te behalen. Geen technische praat, maar vanuit het recruitmentvak kijken hoe tooling een bijdrage kunnen leveren aan het optimaliseren van de werving & selectie. Aan de hand van inspirerende keynotes, 25+ breakout-sessies en vele demo’s is dit de ideale dag om je te laten inspireren op het gebied van recruitment tech.

3. Je krijgt gratis de Tech Box in de brievenbus

Deelname is gratis wanneer je je uiterlijk 15 mei 2020 aanmeldt, daarnaast ontvang je dan voorafgaand aan het event de Tech Box met daarin onder meer het event magazine, de Recruitment Tech Landscape 2020 en goodies van Demo_Day-partners en Recruitment Tech.

 

4. Je bent in één dag helemaal bij én geïnspireerd

Naast de sessies en gesprekken met partners, zijn er ook nog expert talks te volgen. Hierin word je, door experts uit de recruitmentwereld, bijgepraat over alle actuele ontwikkelingen in het vak en delen ze tips & tricks over tooling. Daarnaast bieden gave organisaties tijdens hun demo talks een kijkje in hun recruitmentkeuken!

Twijfel dus niet en meld je nu nog gratis aan via:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER