Whitepaper Solliciteren 2.020: 5 toepassingen van WhatsApp die je sollicitatieproces verder optimaliseren

Het gebruik van WhatsApp wordt ook in recruitment steeds populairder. In deze whitepaper worden de mogelijkheden van een chatbot in WhatsApp uitgelegd en hoe een chatbot de verschillende fases van het sollicitatieproces kan optimaliseren.

Kandidaten

Was je misschien een paar jaar geleden nog enigszins huiverig om met een kandidaat te Appen, nu is dat heel normaal en vinden kandidaten het juist één van de prettigste communicatiekanalen. Naast bellen is ook de mail een ander veelgebruikt communicatiekanaal. Terwijl de respons vaak laag is en reacties een lange tijd op zich laten wachten. 

Download de whitepaper Solliciteren 2.020

Benieuwd naar het whitepaper: Solliciteren 2.020, 5 toepassingen van WhatsApp die het solliciteren en je sollicitatieproces verder optimaliseren? Via onderstaande link krijg je toegang tot alles wat je moet weten over het gebruik van Whatsapp in het recruitmentproces.

Download de whitepaper hier

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER