Profiteer nog tot 1 mei van €150,- korting op het Recruitment Tech Event 2020

Het is nog één week, tot 1 mei, mogelijk om te profiteren van de very very early bird-korting waarmee je liefst €150,- korting krijgt op je ticket voor het Recruitment Tech Event 2020.

Tot 1 mei €150,- korting

Ontdek hoe technologie jouw recruitment kan optimaliseren tijdens het Recruitment Tech Event, hét toonaangevende event over de recruitmenttechnologie van morgen. Naast inspirerende keynotes zijn er 24 breakout-sessies en vele demo’s, waardoor dit de ideale dag is om je te laten inspireren op het gebied van recruitment tech. Meld je hier uiterlijk 1 mei aan om te profiteren van deze fikse very very early bird-korting.

Meld je hier aan voor #RTE20

Dit was #RTE19

Op donderdag 21 november vond het Recruitment Tech Event 2019 plaats, alweer de vijfde editie van het event waar de recruitmenttechnologie van morgen onder de loep genomen wordt. Geniet hier na met beelden van die dag.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER