Recruitment Accelerator, Recruit Robin en NakamaHR winnaars Startup Pitch van Demo_Day

Woensdagmiddag 15 april wordt vanaf 16.00 uur live via het LinkedIn-kanaal van Recruitment Tech bekendgemaakt welke innovatieve recruitmenttooling de winnaars zijn geworden van de Startup Pitch. Deze partijen winnen een gratis demo spot op Recruitment Tech Demo_Day 2020.

Publieksjury

De publieksjury heeft haar stem uitgebracht en woensdagmiddag blijkt dus welke van de partijen hebben gewonnen. De volgende partijen doen mee in de strijd om de felbegeerde tickets van Demo_Day: Byner, Hireslim, Jobsupporters, Magisco en RecruitEverywhere. Meer informatie over de recruitmenttooling vind je hier.

Live

De partijen zullen online aanwezig zijn om in gesprek te gaan met Martijn Hemminga en live op LinkedIn enkele vragen beantwoorden, gevolgd met de uitreiking. Niet missen? Volg Recruitment Tech op LinkedIn en krijg automatisch een seintje als de livestream woensdag om 16.00 uur begint.

Kom gratis naar Demo_Day 2020

Op donderdag 11 juni 2020 tonen meer dan 30 leveranciers van recruitmenttechnologie hun oplossingen tijdens Demo_Day 2020. Meld je nu gratis aan! Het event gaat hoe dan ook door, is het niet ‘offline’, dan richten we een online beurs in waarin je je eenvoudig achter je bureau kan laten inspireren door de tech van morgen. Aanmelden doe je hier.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER