Leesvoer voor in de zon: de Recruitment Tech Guide 2020

Je werkdag of werkweek zit erop, de zon straalt, je bergt je laptop op, schakelt je telefoon uit of legt hem zoveel mogelijk weg. En als de ontspanning dan komt, pak je een boek of een blad en ga je er eens lekker voor zitten. Een aanrader hierbij is het inspirerende jaarmagazine Recruitment Tech Guide 2020.

Trends, achtergronden, interviews en meer

De Recruitment Tech Guide 2020 is een handzaam A5 jaarmagazine met een oplage van meer dan 10.000 exemplaren. Met de Guide ben je in mum van tijd op de hoogte van de belangrijkste trends in de recruitmenttechnologie en lees je de visie van een aantal experts uit het vakgebied over de plek die recruitmenttechnologie inneemt anno 2020. Je leest verder artikelen over artificial intelligence, data en de recruitmentsite in het magazine. Én je krijgt een kijkje in de keuken bij Albert Heijn en Compagnon hoe zij tech inzetten om hun recruitmentdoelen te behalen. Er staan interviews in met drie buitenlandse ‘women in tech’ en een discussie over hoe tooling helpt bias en discriminatie tegen te gaan. Uiteraard vind je er weer een compleet overzicht van alle leveranciers van recruitmenttooling met een vestiging in Nederland of België en de nieuwste versie van de Recruitment Tech Landscape in een Benelux-editie. Dat is handig! En dit is slechts een greep van alles wat je dit jaar sowieso moet weten over recruitmenttechnologie.

Nu voor slechts €17,- én geen verzendkosten

Voor iedereen die momenteel thuis aan het werk is en behoefte heeft aan afwisseling en inspiratie tijdens de werkzaamheden is de Recruitment Tech Guide 2020 nu in de aanbieding voor €17,- én met gratis verzending. Deze aanbieding is geldig tot dinsdag 28 april. Vergeet vooral niet om, indien van toepassing, je thuisadres in te vullen in plaats van je werkadres. Bestel direct jouw exemplaar!

Inhoud

Inhoudsopgave Recruitment Tech Guide 2020

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER