Dit zijn de genomineerden voor de Startup Pitch van Demo_Day 2020

Welke innovatieve recruitmenttooling zou jij graag aan het werk willen zien tijdens Demo_Day 2020 op 11 juni in Utrecht? Stem tot en met 8 april op jouw favoriete startup en wie weet wint deze één van de drie demo spots tijdens het event. In dit artikel stellen we Jobsupporters voor aan het recruitmentpubliek.

Jobsupporters

Met Jobsupporters kun je snel en flexibel werken-bij websites en vacature landingspagina’s genereren. Altijd visueel aantrekkelijk geven ze jouw employer brand een gezicht. Eventueel kan er een jobmarketing of employer branding campagne aan gekoppeld worden zodat de relevante doelgroep bereikt wordt.

Vind jij dat Jobsupporters een demo spot tijdens Recruitment Tech Demo_Day 2020 verdient? Breng dan je stem uit en wie weet zie je Jobsupporters terug als één van de drie winnaars.

Alles over de tool van Jobsupporters lees je hier.

Stem hier op Jobsupporters

Kom gratis naar Demo_Day 2020

Op donderdag 11 juni 2020 tonen meer dan 30 leveranciers van recruitmenttechnologie hun oplossingen tijdens Demo_Day 2020. Meld je nu gratis aan! Het event gaat hoe dan ook door, is het niet ‘offline’, dan richten we een online beurs in waarin je je eenvoudig achter je bureau kan laten inspireren door de tech van morgen. Aanmelden doe je hier.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER