Het klinkt zo logisch: het karakter van de kandidaat moet matchen met het karakter van een organisatie. Toch wordt hier vaak niet naar gekeken volgens Broes Sanders, Online Product Manager bij Roularta Media Group, één van de grootste mediabedrijven in België. “Deze zaken leven al heel lang los van elkaar.”

Matches

Broes Sanders vertolkt de voortrekkersrol om niet alleen te matchen op ‘harde criteria’ maar ook te kijken naar matches op basis van corporate culture. Tijdens zijn breakout-sessie in Amsterdam tijdens het Recruitment Tech Event 2019 vertelde hij de bezoekers meer over hoe ‘standaard semantisch matchen’ van jobs en kandidaten een extra dimensie krijgt.

Cultural fit

“Het is belangrijk dat het karakter van de kandidaat past bij het karakter van de organisatie. Deze zaken leven al heel lang los van elkaar, maar ze horen samen. Wij brengen die twee op een slimme manier samen.” In onderstaande video vertelt Broes Sanders hier meer over.

Profiteer van very very early bird op jouw ticket voor #RTE20

Professionals van werkgevers, w&s-, detacherings- en uitzendbureaus kunnen zich tijdens het Recruitment Tech Event 2020 op 19 november 2020 laten informeren én inspireren over wat er mogelijk is met recruitmenttechnologie. Niet als doel an sich, maar als middel om de recruitmentdoelstellingen te behalen. Geen technische praat, maar vanuit het recruitmentvak kijken hoe tooling een bijdrage kunnen leveren aan het optimaliseren van de werving & selectie. Aan de hand van inspirerende keynotes, 25+ breakout-sessies en vele demo’s is dit de ideale dag om je te laten inspireren op het gebied van recruitment tech. Meld je aan voor het Recruitment Tech Event 2020 en mis deze kans om jouw recruitment te boosten dus niet. Profiteer nog tot 1 mei van de very very early bird!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER