Het plannen van sollicitatiegesprekken kan flink wat tijd in beslag nemen. GoodTime heeft daar een oplossing voor bedacht. Erin Kumar, Customer Success Manager bij de organisatie, vertelt over de organisatie.

Over GoodTime

GoodTime is een Interview Logistics Platform dat gebruik maakt van kuntsmatige intelligentie en automatisering om teams te helpen bij het plannen van complexe interviews, het opschalen van sollicitatietraining en het leveren van bruikbare analytics. GoodTime helpt bij het effectiever en efficiënter maken van interviews.

Candidate experience

“In 2020 gaan we extra met de candidate experience aan de slag. Bijvoorbeeld vragen aan de kandidaten wat ze voor de lunch willen of om ze nog meer gedetailleerde informatie te geven over wat ze kunnen verwachten tijdens het sollicitatiegesprek”, zegt Erin Kumar. In de video hieronder vertelt ze meer over GoodTime en hun plannen voor de toekomst.

Bezoek UNLEASH Spring

Bezoek UNLEASH Spring op 24 en 25 maart in Londen en laat je inspireren door de oplossingen voor HR en recruitment. Je kan in gesprek met leveranciers, workshops volgen en het nieuwste technische aanbod ontdekken. Meer informatie vind je hier.

Heb jij de Recruitment Tech Guide 2020 al in huis?

Recruitment Tech Guide 2020

De Recruitment Tech Guide 2020 staat vol met inspiratie voor als je meer wilt halen uit jouw recruitment met tooling. Dit is de tweede editie van het jaarmagazine over recruitmenttechnologie. Benieuwd naar de interviews, achtergrondverhalen en tips & tricks op het gebied van recruitment? Hier vind je de inhoud. Het 2020-jaarboek is hier te bestellen voor slechts €19,50!

De Recruitment Tech Guide 2020 is een handzaam A5-jaarmagazine met 100 pagina’s vol trends op het gebied van recruitmenttechnologie, achtergronden, interviews en een overzicht met leveranciers van recruitmenttechnologie in Nederland en België.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER