Ontdek 31 maart de recruitmentsystemen voor bureau's tijdens Demo_Night

Demo_Day heeft een zusje gekregen: Demo_Night. Een ‘op weg naar huis’-event waarbij één type technologie centraal staat en maximaal 6 leveranciers hun oplossing pitchen. 31 maart is de eerste editie in Houten over recruitmentsystemen voor w&s- en uitzendbureaus.

Gericht oriënteren

Tijdens Demo_Night op 31 maart a.s. in Houten kun je je als bureaurecruiter oriënteren op recruitmentsystemen die jouw bureau naar een hoger plan kan tillen. Iedere leverancier verzorgt plenair een demo plenair en daarnaast heb je de mogelijkheid om één-op-één met leveranciers en hun oplossingen nader kennis te maken. Verder verzorgen experts Hans Scheers (Xapax) en Martijn Hemminga (Recruitmentsystemen.nl, Recruitment Tech) een korte expert talk. Tussendoor kun je gebruik maken van een walking dinner en jouw ervaringen delen met andere deelnemers.

Meld je (gratis) aan voor Demo_Day op 31 maart in Houten

Eerste 3 demopartners bekend

Tijdens Demo_Night op 31 maart presenteren in ieder geval Bullhorn, Carerix en Mysolution hun oplossingen voor bureaus. De overige namen volgen in de loop van februari.

Meld je gratis aan

Het aantal plaatsen tijdens Demo_Night is beperkt om iedereen voldoende tijd en ruimte te geven om de systemen te ontdekken. Meld je snel aan om jouw plek te reserveren. Je kunt kiezen voor een gratis ticket (partners betalen dan jouw deelname en mogen je eenmalig benaderen n.a.v. het event) of een betaald ticket (€ 45,-).

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER