Net als technologie, blijft ook Recruitment Tech zich elke dag doorontwikkelen. Daarom steken we de Recruitment Tech Monthly in een nieuw jasje. Aanstaande woensdag 5 februari gaat de vernieuwde Monthly om 16.00 uur live via LinkedIn Live.

Laatste nieuws

In de nieuwe opzet praten Martijn Hemminga en Erwin Hokken je in ongeveer 20 minuten helemaal bij over het laatste nieuws van de afgelopen maand. Welke nieuwe tools zijn gelanceerd, welke werkgevers en bureaus hebben voor welke oplossingen gekozen en de laatste overnames en investeringen uit binnen- en buitenland. Verder kijken we terug en vooruit naar events over recruitmenttechnologie en krijg je voorproefjes van nog te verschijnen video’s en podcasts. Vanaf nu geen gast meer in de Monthly, maar gaan we uitgebreider met mensen uit het vak in gesprek via aparte video’s en podcasts.

Via LinkedIn Live

In 2018 en 2019 zonden we de livestream uit via Facebook Live en we schakelen vanaf nu over op LinkedIn Live. Wanneer je Recruitment Tech volgt op LinkedIn krijg je automatisch een bericht als we woensdag 5 februari om 16.00 uur live gaan.

Uitzending: woensdag 5 februari, 16.00 uur

In de live-uitzending op 5 februari om 16.00 uur hebben we onder meer:

  • Facebook volgt Google for Jobs
  • Randstad en Unit4 in wereldwijd Bitcoin initiatief
  • In welke steden zitten in NL de meeste recruitment tech bedrijven
  • En nog veel meer

Volg Recruitment Tech op LinkedIn en volg de livestream woensdag om 16.00 uur.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER