Real Links is een employee referral platform dat de kosten van het recruitmentproces helpt te verminderen. Sam Davies, CEO van Real Links, vertelde aan Recruitment Tech TV tijdens UNLEASH Paris wat de doelstellingen van de organisatie zijn.

Real Links

Real Links helpt om het aantal referrals te verhogen en de recruitmentkosten met zo’n 20% te verminderen. Real Links heeft naar eigen zeggen een aanzienlijke impact op het verhogen van de betrokkenheid van werknemers bij referral regelingen, mede door het proces te automatiseren.

Diversiteit

Wat maakt Real Links zo bijzonder? “Naast ons gamification-aspect, ook het diversiteitsaspect van ons platform. We nemen elke persoonlijke identificatie weg, zoals naam, etniciteit, nationaliteit, enzovoort. Als recruitmentteams kijken naar de connecties van hun werkgevers, dan baseren ze daadwerkelijk hun beslissingen op wat ertoe doet”, zegt Sam Davies. In de onderstaande video vertelt hij meer over Real Links, wat ze doen en hun roadmap voor 2020.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER