Real Links is een employee referral platform dat de kosten van het recruitmentproces helpt te verminderen. Sam Davies, CEO van Real Links, vertelde aan Recruitment Tech TV tijdens UNLEASH Paris wat de doelstellingen van de organisatie zijn.

Real Links

Real Links helpt om het aantal referrals te verhogen en de recruitmentkosten met zo’n 20% te verminderen. Real Links heeft naar eigen zeggen een aanzienlijke impact op het verhogen van de betrokkenheid van werknemers bij referral regelingen, mede door het proces te automatiseren.

Diversiteit

Wat maakt Real Links zo bijzonder? “Naast ons gamification-aspect, ook het diversiteitsaspect van ons platform. We nemen elke persoonlijke identificatie weg, zoals naam, etniciteit, nationaliteit, enzovoort. Als recruitmentteams kijken naar de connecties van hun werkgevers, dan baseren ze daadwerkelijk hun beslissingen op wat ertoe doet”, zegt Sam Davies. In de onderstaande video vertelt hij meer over Real Links, wat ze doen en hun roadmap voor 2020.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER