Award-winnaar Recruit Robin: “Nog een stapje verder gaan in het sourcingproces””

Recruit Robin won tijdens het Recruitment Tech Event 2019 op 21 november de Recruitment Tech Award 2019 in de categorie ‘Best tooling’. Aron Schilder reageerde na de bekendmaking op het winnen van de Award.

Best tool 2019

Met Robin automatiseert de recruiter het sourcingproces en krijgt deze 30-40% meer tijd om relaties te bouwen met kandidaten en stakeholders. Met Robin maakt een recruiter in 39 seconden een zoekopdracht. Terwijl de recruiter in gesprek kan met kandidaten en opdrachtgevers, bouwt Robin shortlists van gekwalificeerde kandidaten. Daarbij verrijkt Robin gevonden profielen met een mailadres en/of telefoonnummer zodat recruiters makkelijk met hen in contact komen. Hier lees je meer over de tooling van Robin.

Ontwikkelingen

“Belangrijk is dat we door blijven bouwen aan het platform en dat we volgend jaar hier staan met of ‘Best case’ of met onze nieuwe innovatie in recruitment, waarbij we nog een stapje verder gaan in het sourcingproces”, aldus Aron Schilder na de winst van Recruit Robin.

Eindejaarsspecial Monthly

Aron Schilder van Recruit Robin zal op 18 december live te gast zijn in de eindejaarsspecial van Recruitment Tech Monthly. Hierin blikken we terug op de strijd om de Awards en kijken we hoe het nu met ze gaat. Daarnaast zullen nog enkele andere inspirerende gasten langskomen om terug te blikken op het (recruitment)jaar 2019. Niet missen? De uitzending is te volgen via Recruitment Tech op Facebook. Like deze pagina om een seintje te krijgen als we online gaan!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER