Tweede editie Recruitment Tech Guide boordevol tech inspiratie

Tijdens het Recruitment Tech Event op 21 november jl. is de tweede editie van het jaarmagazine over recruitmenttechnologie onthuld. Keynote spreker Elin Öberg Mårtenzon en interview robot Tengai sieren ‘en profile’ de cover van het 100 pagina’s tellende boekwerk.

2020 jaarmagazine

De Recruitment Tech Guide 2020 is een handzaam A5 jaarmagazine met 100 pagina’s vol trends op het gebied van recruitmenttechnologie, achtergronden, interviews (o.a. Compagnon, Albert Heijn en Anna Ott) en een overzicht met leveranciers in Nederland en België. Onderstaande video geeft je een kijkje in het magazine:

Bestel de Guide online

In een oplage van 10.000 stuks wordt de Recruitment Tech Guide niet alleen verspreid op evenementen zoals Demo_Day 2020, Talent Acquisition Live 2020 en events van Werf& maar ook via vakblad PW. Heb je de Recruitment Tech Guide 2020 nog niet ontvangen en wil je niet wachten tot een van de events in 2020, bestel hem dan nu in onze webshop. Je kunt de Recruitment Tech Guide zelfs laten inpakken zodat dit een mooi cadeau is voor onder de kerstboom of in het kerstpakket.

Bestel de Recruitment Tech Guide 2020

Inhoud

De inhoudsopgave vind je hieronder:Inhoudsopgave Recruitment Tech Guide 2020

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER