Insights 10: Waarom het weinig gebruikte recruitment CRM jouw werving sneller en effectiever maakt

Als het gaat over het aangaan en managen van relaties, kunnen we vanuit recruitment nog heel veel leren van marketing en sales. Toch zien we dat recruitment CRM steeds meer in opkomst is. In deze aflevering van Recruitment Tech Insights gaat expert Patrick Boonstra hier dieper op in.

Sneller en effectiever

Patrick Boonstra legt uit waarom je met recruitment CRM aan de gang moet. “Eén van de belangrijkste redenen is snelheid. Normaal gesproken wordt een vacature extern gepubliceerd en heb je na twee weken misschien nul of honderd sollicitaties. Maar als je je talentpooling en matching op orde hebt, heb je direct je potentiële kandidaten, mensen die eerder bijvoorbeeld zijn afgewezen voor een andere functie maar voor deze functie erg geschikt zijn. Dit scheelt zo een aantal stappen en is een stuk effectiever.”

Over Recruitment Tech Insights

In iedere aflevering van Recruitment Tech Insights praat Recruitment Tech oprichter Martijn Hemminga met expert Patrick Boonstra over een specifiek onderwerpen op het gebied van recruitment & tech. Doel van het programma is recruiters en hr-professionals bij te praten over de laatste inzichten. In de vorige aflevering van deze reeks werd stilgestaan bij concrete tips voor de haat-liefdeverhouding van recruiters met security.

Een overzicht van alle afleveringen van Recruitment Tech Insights vind je hier.

Wil je op de hoogte blijven van komende Recruitment Tech Insights, meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Youtube of Facebook.

Hoe beoordeel jij jouw recruitment tech leveranciers en in welke recruitmenttooling ga je in 2022 investeren?

Doe mee met de Recruitment Tech Survey 2022, ontvang gratis het gedrukte rapport én maak kans op mooie prijzen

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER