3 x Facebook Live: Op weg naar het Recruitment Tech Event 2019

Donderdag 21 november vindt de vijfde editie plaats van het event over de recruitmenttechnologie van morgen: het Recruitment Tech Event. In een drietal Facebook Live-uitzendingen geven dagvoorzitter Heleen Stoevelaar en oprichter Martijn Hemminga je een kijkje voor én achter de schermen.

Ins & outs

Op drie donderdagochtenden nemen Heleen en Martijn je mee in het event. Van  voorbereidingen tot keynote sprekers. Van breakouts tot innovaties die je kunt verwachten. In een informele setting en met een bak koffie word je in 10-15 minuten bijgepraat en kun je jouw vragen live stellen via onze Facebook-pagina.

Data

‘Op weg naar het Recruitment Tech Event’ kun je live volgen via onze Facebook-pagina. Wanneer je ons volgt, krijg je een bericht als we live zijn en/of je kunt je aanmelden voor de livestreams. Op onderstaande drie donderdagen kun je live meekijken en jouw vragen stellen:

  • Donderdag 17 oktober, 10.30 – 10.45 uur – Aanmelden
  • Donderdag 31 oktober, 10.30 – 10.45 uur – Aanmelden
  • Donderdag 14 november, 10.30 – 10.45 uur – Aanmelden

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER