Whitepaper: De kennisbron die je helpt verborgen talent te vinden

Een van de technologieën waar steeds meer bedrijven succesvol gebruik van maken is semantisch zoeken, ofwel zoektechnologie die je helpt te vinden wat je zoekt en niet alleen wat je intypt.

Semantische zoektooling

Semantische zoektooling verrijkt je zoekopdracht met synoniemen en aanverwante termen, zodat je nooit meer een kandidaat mist simpelweg omdat je zoekopdracht niet matcht met het exacte profiel van jouw droomkandidaat. De motor achter goede semantische zoektechnologie is een uitgebreide kennisbank, waarin al die synoniemen en gerelateerde termen plus hun onderlinge relatie liggen opgeslagen. Deze kennisbank noemen we ook wel een ontologie. In het Whitepaper van Textkernel gaat Kasper Kok, Product Owner Knowledge Resources, dieper in op wat een ontologie is en waarom bedrijven vandaag de dag eigenlijk niet meer zonder kunnen.

Download het whitepaper

Benieuwd naar het whitepaper: De kennisbron die je helpt verborgen talent te vinden? Via onderstaand formulier krijg je toegang tot alles wat je moet weten over semantische zoektooling.


Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER