Lunchwebinar 16 juli: Zo selecteer je een recruitmentsysteem

Diverse malen per jaar verzorgt recruitmentsystemen.nl-oprichter Martijn Hemminga het lunchwebinar ‘Zo selecteer je een recruitmentsysteem.’ De tweede van dit jaar zal plaatsvinden op 16 juli a.s.!

Het is niet eenvoudig om een geschikt recruitmentsysteem te selecteren. Het is een belangrijke keuze die je jaren vooruit zou moeten helpen, dus het is van belang om goed uit te zoeken wat je precies zoekt in een systeem.

Hulp & tips

Het webinar is gratis te volgen en biedt tien concrete tips bij de keuze van een recruitmentsysteem. Dit aan de hand van cijfers, voorbeelden en verwijzingen naar handige tools die helpen bij het maken van een keus voor een systeem. Het webinar is dinsdag 16 juli as. van 12.00 tot 12.45 uur.

Vermijd een verkeerde keuze

Waarom je het webinar niet mag missen? Het helpt je een verkeerde keuze te vermijden, je leert van de fouten van andere organisaties en het bespaart je tijd en geld door de concrete tips. Reden genoeg om het webinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem niet te willen missen.

Aanmelden voor het webinar kan via deze link!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER