Whitepaper: Ooit stilgestaan bij jouw Source of Hire?

Waar komen jouw daadwerkelijk geplaatste kandidaten vandaan? OTYS heeft een onderzoek uitgevoerd ‘over’ al haar klanten en heeft hierin websitebezoekers, kandidaten en plaatsingen meegenomen. De combinatie van deze data leidt tot verrassende inzichten. De resultaten van deze meting en meer kan je teruglezen in dit whitepaper. Inzichten in jouw source of hire maken dat jij jouw budget wijs kan inzetten.

Beste hires

Veel recruiters maken gebruik van verschillende vacaturesites om hun vacatures te publiceren en op zoek te gaan naar goede hires. Door het tonen van
de gegevens waarover OTYS beschikt, proberen ze inzicht te geven in welke jobsites het beste presteren, als het gaat om het afleveren van deze beste hires.

Het whitepaper ‘Understanding your Top Sources of Hire‘ is hier te lezen.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER