Nieuwe Landscape online: The Dutch Recruitment Tech Funnel 2019

Op zoek naar een handig overzicht van alle Nederlandse recruitment tooling? Download dan The Dutch Recruitment Tech Funnel 2019.

Funnel

Deze editie hebben we ervoor gekozen de Landscape aan te passen in volgorde van het recruitmentproces. De categorieën, met daarin opererende organisaties, staan nu in de logische volgorde van het recruitmentproces. Hierdoor kan, aan de hand van waar jouw organisatie zich bevindt in de funnel, eenvoudig worden bekeken welke organisaties in dat gedeelte van het proces een rol spelen.

Tientallen leveranciers erbij

Met The Dutch Recruitment Tech Landscape wordt getracht om de beschikbare technologie, van leveranciers met een kantoor of vertegenwoordiging in Nederland, inzichtelijk te maken. Er zijn tientallen leveranciers bijgekomen ten opzichte van de twee vorige edities. De Landscape is hieronder te vinden, meer informatie en downloads vind je op de speciale Landscape-pagina.

Bestellen

Het is mogelijk de fysieke Dutch Recruitment Tech Landscape 2019 te bestellen. In de shop van Recruitment Tech Media is het mogelijk de A2-poster te bestellen voor €4.50 (exclusief verzendkosten). Er kan vervolgens gekozen worden om de poster gevouwen of opgerold te ontvangen. Bestellen kan via deze link.

2020

The Dutch Recruitment Tech Funnel 2019 is de derde editie van een overzicht van recruitment tooling onder redactie van Recruitment Tech. Daar dit de derde editie is, bestaat de kans dat er nog leveranciers missen. Gelukkig verschijnt op 21 november 2019, tijdens het Recruitment Tech Event 2019, de 2020-editie. Leveranciers die niet op de Landscape staan, kunnen zich gratis aanmelden voor het overzicht. Dit is hét online overzicht van leveranciers van recruitmenttechnologie in Nederland en België waar de Recruitment Tech Landscape op is gebaseerd. Meer informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding kan op de Landscape-pagina.

Dutch Recruitment Tech Funnel 2019

  • Wil je als leverancier een vermelding toevoegen, dan kan dat hier.
  • Wil je een bestaande vermelding uitbreiden of in meer dan 1 categorie komen te staan, dan kun je dat hier aangeven.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER