Hans Scheers geeft een tech talk over keuzeproces van recruitmentsysteem tijdens Demo_Day 2019

Op donderdag 6 juni vindt Demo_Day 2019 plaats, dé plek waar jij ontdekt hoe en welke tools jouw recruitment en retentie van talent kunnen boosten. Tijdens Demo_Day 2019 zullen er tech talks in de speakers corner worden verzorgd. Een van de tech talk-sprekers tijdens die dag is Hans Scheers, marketing en recruitment adviseur bij Xapax.

De snoepwinkel vol recruitmentsystemen

Voor ieder bedrijf met een continue wervingsbehoefte lijkt het hebben van een goed ingericht recruitmentsysteem anno 2019 een ‘no-brainer’. Maar welk systeem past nu het beste bij jouw organisatie? In deze tech talk neemt Hans Scheers (Xapax) je mee in het keuzeproces van een recruitmentsysteem (ATS), zodat je straks niet als ‘klein kind in een snoepwinkel’ verdwaalt tussen al het lekkers dat de leveranciers jou te bieden hebben.

Over Xapax

Hans Scheers heeft jarenlang in de detacheringswereld gewerkt en helpt nu, als zelfstandig ondernemer bij Xapax, op zijn eigen en nuchtere manier bedrijven bij het verbeteren van hun recruitment. Xapax staat voor ‘uitzicht’. Zicht op een gezonde groei van een bedrijf. Met de juiste positionering en met het juiste personeel. Hans richt zich met zijn activiteiten op het geven van marketing advies en recruitment advies. Hij ondersteunt bedrijven op het gebied van marketing en communicatie, het bouwen van een (werkgevers)merk en het inrichten van de processen om de juiste medewerkers te werven. Niet vanuit luchtfietserij, maar met Zeeuwse nuchterheid stap voor stap richting de ‘stip op de horizon’.

Tot 31 mei voor slechts € 65,- naar Demo_Day

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2019. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Wees er snel bij, want tot 31 mei 2019 meld je je aan voor slechts €65,-

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER