Laatste dag om te stemmen op de Startup_Pitch: nek-aan-nekrace om felbegeerde plekken op Demo_Day

Woensdagmiddag 10 april wordt vanaf 16.00 uur live via het Facebook-kanaal van Recruitment Tech bekendgemaakt welke recruitment- en talentpartijen de winnaars zijn geworden van de Startup Pitch. Deze partijen winnen een gratis demo spot op Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019.

Publieksjury

De publieksjury heeft haar stem uitgebracht en woensdagmiddag blijkt dus welke van de partijen hebben gewonnen. De volgende partijen doen mee in de categorie talenttooling: BreinStijl@Work, Functiewijzer.com, Learned.io, Linckus, Mentortrails.com en Pace Onboarding. De recruitmenttooling bevatte: Digiflex, Nakama, Neurolytics, Recruit Robin en Recruitment Accelerator. Meer informatie over de recruitmenttooling vind je hier. In beide categorieën winnen de twee partijen met de meeste stemmen een demo spot, ook wordt er aan een talentpartij en een recruitmentpartij een wildcard uitgedeeld.

Live

De partijen zullen live op Facebook enkele vragen beantwoorden en hun tooling pitchen. Eerst is het de beurt aan de talentpartijen, vervolgens pitchen de recruitmentpartijen hun tooling. Niet missen? Zet jezelf hier op ‘geïnteresseerd’ of ‘aanwezig’ en ontvang een seintje als we live gaan.

Tot 31 mei voor slechts €65,- naar Demo_Day

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2019. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Wees er snel bij, want tot 31 mei 2019 meld je je aan voor slechts €65,-!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER