Laatste dag om te stemmen op de Startup_Pitch: nek-aan-nekrace om felbegeerde plekken op Demo_Day

De strijd om de felbegeerde startup spots tijdens Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 is in volle gang. Met al ruim 500 uitgebrachte is het een nek-aan-nekrace. Stemmen kan nog tot vrijdag 5 april.

Welke innovatieve recruitmenttooling zou jij graag aan het werk willen zien tijdens Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 op 6 juni in Utrecht? Stem tot en met 5 april op jouw favoriete startup en wie weet wint deze één van de drie demo spots tijdens het event. Stemmen kan hier.

Dit zijn de genomineerden:

Digiflex

Digiflex is een 100% online tool voor werving, selectie & onboarding van flexwerkers. Met Digiflex kunnen uitzendbureaus, payrollers en detacheerders hun hele online & front-office proces digitaliseren en koppelen aan hun eigen backoffice. Zodat men eindelijk het hele proces ‘van voor naar achter’ kan volgen en optimaliseren.

Alles over de tool van Digiflex lees je hier.

Nakama

Nakama is een digitaal platform om referral recruitment te beheren. ‘Wat we doen en anderen niet is inzetten op de creatie van authentieke boodschappen door en voor de medewerkers die zij op hun boord kunnen delen met job kandidaten.’

Alles over de tool van Nakama lees je hier.

Neurolytics

In online video assessments analyseert Neurolytics soft skills van sollicitanten zoals onder andere stress, interesse, nervositeit en motivatie. ‘Kandidaten krijgen een leuke candidate experience waarin ze een bedrijfsvideo bekijken, vragen beantwoorden of een korte game uitvoeren. Onze tool geeft verdiepende inzichten en differentieert daarbij de sollicitanten op de genoemde soft skills.’

Alles over de tool van Neurolytics lees je hier.

Recruit Robin

De tool van Recruit Robin automatiseert sourcing van relevante kandidaten voor openstaande vacatures. ‘Veel recruiters vinden te weinig relevante kandidaten en/of zijn veel tijd kwijt aan sourcing van deze professionals. Onze tool vindt meer kandidaten en automatiseert dit proces, waardoor gebruikers meer tijd hebben voor andere werkzaamheden en niet langer veel tijd verliezen door te sourcen.’

Alles over de tool van Recruit Robin lees je hier.

Recruitment Accelerator

Met de Recruitment Accelerator Vacature Intake-tool (RAVI) doe je in 12 minuten online (ook mobiel) moeiteloos de intake. ‘Vacaturehouder vertelt met een snelle, leuke online intake iets over zichzelf en over de nieuwe medewerker die gezocht wordt. Tevens worden door middel van een koppeling met arbeidsmarktdata van IntelligenceGroup de meest relevante pullfacturen in kaart gebracht. Binnen 72 uur ontvangt de vacaturehouder en/of recruiter de perfecte op doelgroep afgestemde vacaturetekst én inzicht over de in te zetten media.’

Alles over de tool van Recruitment Accelerator lees je hier.

Talent

Dit jaar is Demo_Day uitgebreid met talenttech. Ook daar strijden startups voor de gewilde te winnen demo spots. Er zijn zes talenttech partijen die ook drie plekken te verdelen hebben. Meer over deze startups en hun pitches vind je hier.

Tot 31 mei voor slechts €65,- naar Demo_Day

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2019. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Wees er snel bij, want tot 31 mei 2019 meld je je aan voor slechts €65,-!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER