Woensdag 27 maart was Liesbet De Rouck, expert op het gebied van recruitmenttooling, te gast in de liveshow Recruitment Tech Monthly. Ze vertelde onder meer over haar tech talk op Demo_Day, Salesforce en stond stil bij het laatste recruitmentnieuws.

Salesforce

Liesbet stond onder meer stil bij Salesforce, een platform waarop een aantal recruitmentsystemen zijn ontwikkeld. “Voor veel partijen is 80, 90 euro per maand per persoon voor een licensie veel geld. En, dat is mijn persoonlijke mening, Salesforce is een super tool, maar het proces kan best complex worden doordat je zoveel opties hebt met Salesforce.”

Inhaalslag

Organisaties maken een inhaalslag als het gaat om recruitmentsystemen stelt Liesbet: “Organisaties willen meer en meer data driven worden. Meer inzichten krijgen en vanoudsher is HR daar minder ver in. Recruitmentsystemen kunnen ook helpen dit inzicht te krijgen.”

Tech talk Demo_Day

Tijdens Recruitment + Talent Tech Demo_Day op 6 juni verzorgt Liesbet een tech talk waarbij het recruitmentproces centraal staat. Samen met het publiek wil zij op interactieve manier brainstormen hoe je zorgt voor een optimaal recruitmentproces wat je vervolgens met recruitmenttechnologie kunt faciliteren en optimaliseren.

Over Liesbet De Rouck

Liesbet De Rouck helpt organisaties hr & recruitment processen in kaart te brengen en te optimaliseren. Ze biedt ondersteuning bij de keuze van systemen en managet het implementatietraject.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER