Heddeke Andersson, van het Scandinavische recruitmentsysteem Varbi, vertelt onder meer over de stappen die de organisatie in Nederland heeft gezet.

Nederland

In een eerder interview vertelde Heddeke Andersson al over de wens om met Varbi de Nederlandse markt te veroveren. We vroegen haar uiteraard hoe dit ervoor staat. “Over 2018 zijn we erg tevreden, we hebben een aantal nieuwe klanten nu in Nederland.” Onder meer Lagardère Travel Retail en de NOS zijn klant geworden en er is ook een partnership met Centric afgesloten. “Er spelen veel leuke dingen in Nederland.” In onderstaande video vertelt ze hier meer over.

Over Varbi

Varbi levert een all-in-one recruitmentsysteem dat wordt gebruikt door ruim 37.000 recruiters en managers. Deze recruitment tool neemt nagenoeg het gehele wervingsproces uit handen, van adverteren en het ontvangen van sollicitaties, tot filteren, het uitvoeren van tests en het communiceren met kandidaten en collega’s. Varbi, van origine Scandinavisch en een van de grootsten op de markt, werkt samen met diverse gemeentes, universiteiten en hoge scholen. Het systeem is in diverse talen beschikbaar én is GDPR-proof.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 5e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 21 november 2019. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER