In de januari-editie van de maandelijkse live-show Recruitment Tech Monthly was Jop Verheijen van Randstad woensdagmiddag te gast om te vertellen over onder meer Randstad Go en het laatste recruitmentnieuws.

Trends 2019

Naast Randstad, het laatste nieuws op het gebied van recruitmenttechnologie én de maand januari van Jop, ging hij ook in op zijn trends voor 2019. “De match tussen kandidaat en bedrijf wordt veel dynamischer. Randstad heeft bijvoorbeeld geïnvesteerd in een app die op basis van spelletjes de kandidaten en organisaties koppelt. Je krijgt zo op een leuke manier inzicht op wat je eigenlijk zou kunnen doen. We zien bij Randstad ook dat er een trend is wanneer mensen gaan kijken naar een nieuwe baan, daar zitten echt per stad en regio verschillen tussen. We proberen te voorspellen wanneer iemand weer beschikbaar gaat worden.” In de uitzending, hieronder integraal terug te kijken, gaat hij hier dieper op in (vanaf +-25 minuten).

Over Jop Verheijen

Jop Verheijen is bijna zes jaar in dienst bij Randstad Groep Nederland, begonnen als Business Analyst en inmiddels werkzaam als Product Owner App. Randstad is één van de grootste uitzendbureaus van de wereld en werd in 1960 opgericht door de Nederlandse oud-topman Frits Goldschmeding.

Volgende Monthly: 27 februari met Hans Scheers

De volgende live-uitzending is woensdag 27 februari vanaf 16.00 uur te volgen met Hans Scheers, specialist op het gebied van onder meer recruitmentsystemen. Zeker weten dat je deze niet mist? Like dan Recruitment Tech op Facebook, zodat je een melding krijgt wanneer het programma begint. Mocht je het toch missen, dan is er geen man overboord. De uitzending is daarna namelijk in zijn geheel terug te kijken via Facebook en het YouTube-kanaal van Recruitment Tech.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER