Eerste plattegrond Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 bekend

Op donderdag 6 juni 2019 vindt de derde editie plaats van Recruitment Tech Demo_Day. Ruim 50 leveranciers van recruitment- én talent tooling tonen deze dag hun oplossingen en verzorgen demo’s. Nog tot 1 februari meld je je gratis aan.

Gratis aanmelden

Tot 1 februari kunnen gebruikers van recruitment- en talent tooling (werkzaam bij corporate of bureau) zich gratis aanmelden voor de ochtend of middag op www.demoday.nl.

Eerste 10 partners bekend

Op 23 januari zijn de eerste tien partners van het event bekend gemaakt. In totaal zullen er zo’n vijftig partijen hun oplossingen tonen. Benieuwd welke eerste tien partijen op het event aanwezig zullen zijn? Dat lees je hier.

Uitbreiding met talent tooling

Na twee edities met recruitmenttooling breidt de 2019-editie van Demo_Day in 2019 uit met talent tooling. “In deze krappe arbeidsmarkt is het werven van medewerkers topprioriteit. Maar ook het verbinden met huidige medewerkers is essentieel”, stelt Demo_Day-oprichter Martijn Hemminga. “Sommige partners boden afgelopen 2 jaar al een bredere dienstverlening aan dan puur recruitment. De verbreding naar talent tooling is daarmee een logische stap.”

Demo’s, demo talks en tech talks

Demo_Day bestaat niet alleen uit een expo vloer waar leveranciers van recruitment en talent tooling één op één demo’s geven, maar ook uit demo talks in een tweetal kleine theaters verspreid over de expo vloer. Daarnaast geven onafhankelijke experts zogenaamde tech talks. Het is dan ook dé dag om te ontdekken hoe jouw recruitment & retentie van talent geboost kan worden. Meld je hier tot 1 februari gratis aan.

Demo_Day 2018

Tijdens de tweede editie, op 7 juni 2018, waren, naast de 34 Demo-partners ook diverse sessies en Tech Talks te volgen. Op de aftermovie hieronder kan je een globaal overzicht van de geslaagde dag krijgen.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER