Heb jij de AR in de Recruitment Tech Guide 2019 al ontdekt?

In de Recruitment Tech Guide, hét recruitment jaarmagazine van 2019, komen oud en nieuw tezamen met AR, oftewel augmented reality.

Augmented reality

Wanneer je met je telefoon met de Zappar-app een pagina scant met het AR-icoon komt de pagina letterlijk tot leven met video’s en/of foto’s. Zo kom je op exclusieve interviews met bijvoorbeeld de startups die de cover sieren.

AR

Een aantal artikelen en advertenties in de Recruitment Tech Guide 2019 kun je via
de gratis Zappar app tot leven laten komen. Download eerst de app en scan vervolgens de zapcode op de betreffende pagina. Op deze pagina vind je een link naar de Zappar app!

2019 jaarmagazine

De Recruitment Tech Guide 2019 is een handzaam A5 jaarmagazine met 100 pagina’s vol trends op het gebied van recruitmenttechnologie, achtergronden, interviews en een overzicht met leveranciers in Nederland en België. Het 2019-jaarboek is hier te bestellen voor slechts €16,50.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER