The Dutch Recruitment Tech Landscape 2019 maakt beschikbare tech inzichtelijk

Op zoek naar een handig overzicht van alle Nederlandse recruitment tooling? Download dan The Dutch Recruitment Tech Landscape 2019.

Tientallen leveranciers erbij

Met The Dutch Recruitment Tech Landscape wordt getracht om de beschikbare technologie, van leveranciers met een kantoor of vertegenwoordiging in Nederland, inzichtelijk te maken. Er zijn tientallen leveranciers bijgekomen ten opzichte van de 2018-editie. De Landscape is hieronder te vinden, meer informatie en downloads vind je op de speciale Landscape-pagina.

Bestellen

Het is mogelijk de fysieke Dutch Recruitment Tech Landscape 2019 te bestellen. In de shop van Recruitment Tech Media is het mogelijk de A2-poster te bestellen voor €4.50 (exclusief verzendkosten). Er kan vervolgens gekozen worden om de poster gevouwen of opgerold te ontvangen. Bestellen kan via deze link.

2019

The Dutch Recruitment Tech Landscape 2019 is de tweede editie van een overzicht van recruitment tooling onder redactie van Recruitment Tech. Daar dit de tweede editie is, bestaat de kans dat er nog leveranciers missen. Gelukkig verschijnt op 6 juni 2019, tijdens Demo_Day 2019, de derde editie. Leveranciers die niet op de Landscape staan, kunnen zich gratis aanmelden voor het overzicht. Dit is hét online overzicht van leveranciers van recruitmenttechnologie in Nederland en België waar de Recruitment Tech Landscape op is gebaseerd. Meer informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding kan op de Landscape-pagina.

  • Wil je als leverancier een vermelding toevoegen, dan kan dat hier.
  • Wil je een bestaande vermelding uitbreiden of in meer dan 1 categorie komen te staan, dan kun je dat hier aangeven.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER