USG People gaat samen met Mysolution:
Beeld: Mysolution

USG People en Mysolution hebben een kersverse partnership gesloten. Per 1 januari 2019 stapt de leverancier van HR-diensten over naar de integrale en gestandaardiseerde oplossing van Mysolution.

Bijdragen

Met de overstap naar de oplossing van Mysolution, dat draait op Microsoft-technologie, kan USG People de productiviteit verhogen. USG People werkt al nauw samen met Microsoft. Johan Bogaard, CFO bij USG People: “Met Mysolution kunnen onze intercedenten op een toegankelijke en efficiënte manier werken. Los van de aandacht voor lagere kosten, gaat het mij erom dat onze collega’s in het veld happy zijn en dat de tool waarmee ze werken hen ondersteunt en motiveert om klanten en kandidaten maximaal te helpen. Mysolution gaat daaraan bijdragen. Alle processen bevinden zich straks binnen één software-oplossing: urenregistratie, verloning, facturatie, portals. En alles draait op het Microsoft-platform.”

Wendbaarheid en lage kosten

De marktomstandigheden vereisen een IT-landschap dat past bij de uitgangspunten ‘sneller, eenvoudig en dichterbij’, stelt Bogaard. “Wendbaarheid en lage kosten zijn belangrijke factoren. Snelheid en eenvoud in onze front- en backoffice processen dragen daaraan bij. Met Mysolution blijft USG People wendbaar en up-to-date, gebruikmakend van de meest recente technologie. Mysolution kan de schaalgrootte van USG People aan én stelt ons in staat om door te groeien.”

Major project

De Nederlandse tak van USG People staat aan de vooravond van een van de grootste transities ooit binnen haar IT-landschap. “Dit is echt een major project”, vervolgt Bogaard. “Niet alleen vanwege de implementatie van nieuwe technologie, maar juist vanwege de complete mindshift voor alle collega’s die met de nieuwe applicatie gaan werken.”

Missie

“De keuze voor Mysolution past bij onze missie”, verklaart Bogaard. “Mensen die via ons aan het werk willen, zijn vrij om hun passies en ambities na te streven. En dat is mogelijk dankzij onze steun. Wij willen ‘Opportunities for Life’ bieden, sneller, verrassend eenvoudig, en dichterbij dan ooit tevoren. Mysolution zorgt ervoor dat onze intercedenten in het veld dit op de meest optimale manier mogelijk kunnen maken. Ik kan je verzekeren: we kunnen niet wachten om met de nieuwe applicaties aan de slag te gaan.”

Recruitment Tech Award 2016

In 2016 won USG People de Recruitment Tech Award in de categorie Best case. USG People zette Textkernel’s semantische en gebruiksvriendelijke zoektechnologie in om van alle databases van de verschillende merken één doorzoekbare database te creëren, waarin de sollicitanten van alle merken centraal worden verzameld. Elke consultant heeft hiermee toegang tot een grotere pool aan kandidaten. Ze kunnen met een enkele semantische zoekopdracht zoeken naar kandidaten van alle merken en tegelijkertijd ook zoeken in databronnen als Indeed cv’s en LinkedIn’s public profiles.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER