Hunkemöller kiest Floyd & Hamilton voor bouw internationaal recruitmentplatform

Het Amsterdamse HR-tech bedrijf Floyd & Hamilton, vooral bekend als ontwikkelaar van innovatieve en toonaangevende werken-bij-websites, gaat de nieuwe recruitmentsite van Hunkemöller ontwerpen.

Internationaal

Het nieuwe recruitmentplatform wordt in eerste instantie gelanceerd in dertien landen en in negen talen. Het platform wordt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2019 geïntroduceerd.

Optimaliseren

De internationale lingerieketen heeft behoefte aan een nieuwe werken-bij-website die de kandidaatervaring op innovatieve manier optimaliseert. De voornaamste uitdaging voor hen ligt in het bieden van een betere dienstverlening voor sollicitanten. De sollicitant moet op de meest eenvoudige en snelle manier bij de best passende vacature terechtkomen. Het nieuwe platform zal de kandidaat goed en snel begeleiden in de zoektocht naar een baan door deze onder andere te wijzen op vacatures in de eigen omgeving en door gerelateerde vacatures te tonen.

Trots

Ramses Serno, CEO van Floyd & Hamilton, is trots dat Hunkemöller voor hen heeft gekozen: “Ik vind het erg mooi dat een ambitieuze omnichannel partij als Hunkemöller ons deze opdracht toevertrouwt. Op dit moment is er veel vraag naar goede oplossingen op het gebied van recruitment en employer branding die het verschil maken. Wat zorgt ervoor dat een kandidaat voor jou kiest? Ook met Hunkemöller gaan we op zoek naar die doorslaggevende factor. We gaan samen aan de slag om hun werkgeversmerk sterk te positioneren op de arbeidsmarkt.”

Ervaring

Suzanne Jansonius, Global Recruitment & Talent Manager van Hunkemöller: “We hebben voor Floyd & Hamilton gekozen omdat zij aanzienlijke ervaring hebben met internationale retailers en veel recruitmentkennis in huis hebben. Daarnaast hebben zij de afgelopen jaren een divers pallet aan nieuwe recruitmentsites gelanceerd en innovatieve recruitmentoplossingen gerealiseerd. Ze zijn vanaf het begin van het traject open en transparant geweest naar ons toe. We gaan op dezelfde manier verder om samen de beste candidate experience te realiseren.”

Hudson’s Bay en Hanos

Eerder deze maand kozen ook Hudson’s Bay en Hanos voor Floyd & Hamilton. Het HR-tech bedrijf ontwierp dit jaar al de nieuwe recruitmentplatformen voor o.a. Suitsupply, D-reizen, Pearle, Takeaway, Eneco, Capgemini, Zeeman, Saint-Gobain en Vermaat.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER