Maandag 22 oktober werden de nominaties voor de Recruitment Tech Awards rondgebracht bij 6 organisaties. Gemeente Utrecht, VNOM, Flipbase, Intelligence Group, Hoooop en OnRecruit ontvingen uit handen van juryvoorzitter Marieke van Heek de nominatie tijdens de nominatietour. Bekijk hierboven de video waarin de genomineerden werden ‘overvallen’ en lees hier meer informatie over de 6 genomineerden.

Breng tot en met 8 november jouw stem uit

Van dinsdag 23 tot en met donderdag 8 november kan iedereen stemmen op zijn/haar favoriete case of tool via de stem-pagina. De stem van de publieksjury telt voor 50% mee, net als de stem van de vakjury. Breng vanaf morgen jouw stem uit en maak kans op vrijkaarten voor het Recruitment Tech Event van 2018 of 2019. De Recruitment Tech Awards worden ook voor het vierde jaar mede mogelijk gemaakt door Compagnon.

Recruitment Tech Event 2018

De uitreiking van de Recruitment Tech Awards vinden plaats tijdens het Recruitment Tech Event. Met 3 inspirerende keynotes (Deborah Nas, Hung Lee en Koos Wurzer), 18 verdiepende breakouts (onder meer ASML, Brunel, Hudson’s Bay, Personato, Securitas en Yacht) en innovatieve demo’s. Kijk voor meer informatie en om aan te melden op de website van Recruitment Tech Event.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER