Anouk Kon te gast in live-uitzending Recruitment Tech Monthly op 31 oktober

Anouk Kon, Recruitment Evangelist Benelux bij Indeed, is op woensdag 31 oktober om 16.00 uur de maandgast in Recruitment Tech Monthly.

Gast: Anouk Kon

Als Recruitment Evangelist in het Indeed Employer Insights team, combineert Anouk Kon de data van het Indeed platform met industrie trendanalyses om zo het verhaal van Indeed te vertellen en de meerwaarde en oplossingen die Indeed voor u brengt, tot leven te laten komen. Of ze nu op het podium staat en presenteert op een industrie specifiek evenement of één-op- één gesprekken heeft met ‘s werelds leiders op het gebied van recruitment, Anouk helpt werkgevers met het beter begrijpen van online search en het optimaliseren van hun recruitment beleid en processen. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring in recruitment, sales en marketing en een MSc BA van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ze is ook spreker tijdens het Recruitment Tech Event 2018.

Uitzending

In deze vernieuwde opzet nemen we meer tijd om met de maandgast in gesprek te gaan. Anouk gaat in de live-uitzending vertellen over de afgelopen maand aan de hand van foto’s en we praten met haar over de recruitment tech wereld, trends, wat er komende maand op het programma staat en het laatste nieuws. De uitzending is te volgen via Recruitment Tech op Facebook.

Live

De live-uitzending is woensdag 31 oktober vanaf 16.00 uur te volgen. Zeker weten dat je deze niet mist? Like dan Recruitment Tech op Facebook, zodat je een melding krijgt wanneer het programma begint. Mocht je het toch missen, dan is er geen man overboord. De uitzending is daarna namelijk in zijn geheel terug te kijken via Facebook en het YouTube-kanaal van Recruitment Tech.

Monthly van september: nieuwe naam CV-OK

Tijdens de Recruitment Tech Monthly van woensdagmiddag 26 september onthulde Harm Voogt van Validata Group de nieuwe naam van CV-OK.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER