HackerRank biedt de oplossing voor recruiters die op zoek zijn naar tech-personeel. Ritika Trikha, communicatiemanager bij de organisatie, vertelde tijdens Unleash 2018 in Londen hoe dit in zijn werk gaat.

Ranglijst

“HackerRank werkt erg eenvoudig. Je stuurt een coding-test, gebaseerd op jouw werk, naar developers van over de hele wereld. Als mogelijke kandidaten de tests hebben gemaakt, krijg je een ranglijst gebaseerd op hun vaardigheden”, legt Trikha uit.

HackerRank

HackerRank omschrijft zichzelf als een recruitmentplatform voor technologisch geschoold personeel. Door tech-recruiters in staat te stellen om talent objectief te evalueren in elke fase van het recruitmentproces, helpt HackerRank bedrijven om de juiste ontwikkelaars aan te nemen en sneller te innoveren.

Over UNLEASH

Op 20 en 21 maart 2018 vond het UNLEASH Conference & Expo plaats in Londen. Het voormalig HR Tech World ontving in de Engelse hoofdstad meer dan 120 populaire influencers van de meest innovatieve bedrijven en organisaties ter wereld.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER