Vacatureteksten moeten zo min mogelijk obstakels bevatten voor een geïnteresseerde. Hierbij is conversie-optimalisatie van belang. In deze nieuwe aflevering van Tech Topics legt David den Besten namens RecruitNow (voorheen Minescape) uit hoe je dit het beste aan kan pakken.

Obstakels

“Conversie-optimalisatie is het proces om je website te optimaliseren, ten behoeve van meer conversie. Het gaat om het verwijderen van obstakels en drempels die ervoor zorgen dat iemand niet converteert.” Dit hoeft niet alleen te gaan over je website, maar kan ook betrekking hebben op bijvoorbeeld je vacatureteksten, zo legt Den Besten uit in bovenstaande video.

Tech Topics

Tech Topics is een rubriek binnen Recruitmenttech.nl waar experts in korte video’s meer vertellen over een bepaald onderwerp op het gebied van recruitment en technologie.

Over Minescape

Minescape, partner van Recruitment Tech, levert diensten op het gebied van Recruitment Marketing, Recruitment Sites, Recruitment Insights en Recruitment Optimalisatie. Hun expertise is online wervingscampagnes opzetten. Het brede aanbod omvangt het ontwikkelen van een ‘werken bij site’ tot het optimaliseren van de marketingcampagnes.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER