5 HR & recruitment tech events die je dit najaar niet mag missen

Ook in het najaar van 2018 staan er nog enkele interessante HR en recruitment tech events op het programma. We hebben er vijf op een rij gezet die je zeker niet mag missen.

Update, 2019: Benieuwd naar de beste events van 2019? In dit artikel hebben we 8 HR & recruitment tech events die je in 2019 niet mag missen op een rij gezet!

The Talent Unconference: 19 september

Een evenement zonder badges, keynotes en powerpoints, maar met kleine interactieve sessies over hoe je de juiste mensen kunt aantrekken en behouden. De Talent Unconference wordt georganiseerd in samenwerking met Bill Boorman’s The Recruitment Unconference (TRU).

Alle onderwerpen over talent staan open voor discussie. Talent Acquisition, onboarding van talent, talentontwikkeling, de toekomst van de arbeidsmarkt, flexibel werken, robotisering, ethiek over talent, arbeidsmarktdiscriminatie, AI in talent en waar je maar een discussie over wil beginnen. Hieronder het gehele programma:

 

 

 

 

 

 

Meer informatie vind je hier.

TA Live: 20 september

De toonaangevende Nederlandse kennisplatformen voor recruitment, Digitaal-Werven en Werf &, hebben hun krachten gebundeld om een ​​nieuw internationaal evenement te organiseren: Talent Acquisition Live.

Wil je weten hoe bedrijven als Booking.com, Cognizant, Albert Heijn, STRV, Bonnier Broadcasting en Specsavers innovatief zijn in het aantrekken van talent? Sluit je aan bij 150 recruitmentprofessionals tijdens Talent Acquisition Live op 20 september 2018 in Amsterdam. Verwacht onderwerpen als augmented sourcing, interviews via voicebots, het vermenselijken van het wervingsproces, mega sourcing, geautomatiseerde talentpipelines, referral hiring en veel meer innovatieve talentwerving.

Meer informatie vind je hier.

UNLEASH: 23 & 24 oktober

UNLEASH World Conference & Expo keert in 2018 terug naar de RAI in Amsterdam en is de grootste conferentie ter wereld over de toekomst van het werk en HR-technologie.

Naarmate organisaties zich aanpassen aan de toekomst van het werk, moet ook de manier van het leiden van een organisatie veranderen om het maximale uit je personeel te halen. Leiderschap moet even adaptief zijn als de organisatie die ze willen creëren. Ruim 5000 leiders van de meest grootste ondernemingen, startups, media en overheden zullen UNLEASH bijwonen in Amsterdam.

Meer informatie vind je hier.

Digitaal-Werven: 1 november

Begin november vindt alweer voor de twaalfde keer het Digitaal-Werven event in Utrecht plaats. Dit jaar zal Digitaal-Werven wederom het beste van nationale bodem combineren met internationale topsprekers.

De internationale ochtend kent drie keynotes. Chris Raw van Zalando, Johnny Campbell van Social Talent en Ondrej Prochazka van Facebook zullen acte de presence geven. Tijdens het middagprogramma zullen onder andere Dura Vermeer en Specsavers hun licht laten schijnen op hun unieke manieren van werven.

Meer informatie vind je hier.

Recruitment Tech Event: 22 november

Op donderdag 22 november 2018 vindt alweer de vierde editie plaats van het Recruitment Tech Event. Met inspirerende keynotes, verdiepende breakouts, innovatieve demo’s én de uitreiking van de Recruitment Tech Awards 2018.

Het Recruitment Tech Event is het jaarlijkse evenement waar de recruitmenttechnologie van morgen centraal staat. Professionals van werkgevers, w&s-, detacherings- en uitzendbureaus kunnen zich in één middag laten informeren en inspireren over wat er mogelijk is met recruitmenttechnologie.

Meer informatie vind je hier.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER