Vanaf 13 augustus is het weer mogelijk om in te zenden voor de Recruitment Tech Awards. Daarom doen de juryleden een boekje open over waar jouw inzending aan moet voldoen.

Tips

In onderstaande video geven enkele van de juryleden concrete tips voor jouw inzending voor de Recruitment Tech Awards. “Mijn tip zou zijn dat je je inzending erg moet richten op effectiviteit en uiteindelijk de toegevoegde waarde”, geeft onder andere Lianne Toebes van LIDL aan.

Recruitment Tech Awards

Van 13 augustus tot en met 10 september kun je weer inzenden voor de Recruitment Tech Awards. Dé prijzen voor meest innovatieve en effectieve recruitmenttechnologie. Op 17 september wordt de voorselectie bekend gemaakt, waarna via de presentaties aan de vakjury de nominaties bekend worden gemaakt op 22 oktober. Ook de publieksjury krijgt een stem. De uitreiking van de Awards vindt plaats tijdens het Recruitment Tech Event op 22 november.

Webinar ‘Zo win je een Recruitment Tech Award’

Tijdens dit webinar, op 14 augustus van 16:00 tot 16:45, leer je de fijne kneepjes kennen om succesvol in te zenden voor de Recruitment Tech Awards. Het webinar wordt verzorgd door organisator van de awards Martijn Hemminga. Via onderstaand formulier kun je je aanmelden. Kun je er niet live bij zijn, meld je dan toch aan voor het webinar zodat je de replay achteraf kunt bekijken.

  • Jouw gegevens worden niet gedeeld met derden of ergens anders voor gebruikt dan dit webinar.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER