Whitepaper: Recruiters opgelet: ATS is de motor van je job marketing

Bullhorn-gebruikers kunnen nu gebruik maken van data over de online vacaturemarkt. De integratie van Textkernel’s Jobfeed in Bullhorn maakt kwalitatieve leadgeneratie mogelijk.

Betere leads

Naast de kwalitatieve leadgeneratie biedt het ook inzicht in de concurrentiepositie en de markt door middel van arbeidsmarktanalyse, allemaal binnen het CRM. Via Jobfeed kunnen recruiters direct binnen Bullhorn snel en eenvoudig waardevolle leads opsporen. Jobfeed, Textkernel’s bigdatatool voor de online vacaturemarkt, verzamelt, analyseert en categoriseert dagelijks miljoenen vacatures en slaat ze doorzoekbaar op. Dit helpt recruiters bedrijven met vacatures te vinden. In combinatie met Textkernel’s krachtige matchingtechnologie kunnen zij in Bullhorn direct hun kandidaten matchen met interessante vacatures.

Kandidaten direct plaatsen binnen recruitmentsysteem

Recruiters kunnen leads vanuit Jobfeed direct matchen met hun kandidatendatabase in Bullhorn. Na het plaatsen van hun topkandidaat, kunnen ze vervolgens ook voor hun ‘zilveren medaille-kandidaten’ eenvoudig nieuwe vacatures vinden die perfect bij hen passen. Door zo een continue sales cyclus te creëren, kunnen recruiters hun portefeuille met bestaande klanten vergroten en succesvol nieuwe klanten winnen. Textkernel’s Jobfeed bigdatatool voor leadgeneratie en inzicht in de markt is nu beschikbaar via Bullhorn’s Marketplace.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER