Met Codility kunnen organisaties technisch geschoold personeel vinden. Elliot Nuttall vertelde tijdens Unleash 2018 in Londen tegenover Recruitment Tech meer over de organisatie en hoe hun assessments werken.

Codility

Met Codility biedt een assessment-platform met als focus de technische vaardigheden van een kandidaat. Hun tool is bij uitstek geschikt voor organisaties die op zoek zijn naar technisch geschoold personeel. Met Codility kunnen real-life coding assessments worden afgenomen.

Rapport

In gesprek met Martijn Hemminga van Recruitment Tech TV legde Nuttall uit wat er precies gebeurt na het afnemen van de assessment. “Uit de assessment van de kandidaat komt een rapport dat gebaseerd is op twee aspecten: de correctheid van de code en de prestatie van de code. Organisaties krijgen die rapporten van ons en aan de hand daarvan kunnen ze een ranking maken met daarop de best presterende kandidaten.”

Over UNLEASH

Op 20 en 21 maart 2018 vond het UNLEASH Conference & Expo plaats in Londen. Het voormalig HR Tech World ontving in de Engelse hoofdstad meer dan 120 populaire influencers van de meest innovatieve bedrijven en organisaties ter wereld.

Het hele interview met Elliot Nuttall is hieronder te bekijken.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER