Je wil dat je vacaturetekst onder ogen komt van je doelgroep. Dit kan, naast op je eigen recruitmentsite, via externe sites waarbij je gebruik kan maken van een multiposter of job marketing platform.

Multiposting en job marketing platforms

In deze zesde aflevering van Recruitment Tech Insights vertelt expert Patrick Boonstra meer over multiposters en job marketing platformen. “Multiposten gebruiken we vaak voor de techniek. Op een job marketing platform wordt vaak kennis verzameld over de conversie van deze vacature”, vertelt Boonstra. In de video gaat hij dieper in op multiposting en job marketing platforms.

Recruitment Tech Insights

In iedere aflevering van Recruitment Tech Insights praat Recruitment Tech oprichter Martijn Hemminga met expert Patrick Boonstra over een specifiek onderwerpen op het gebied van recruitment & tech. Doel van het programma is recruiters en hr-professionals bij te praten over de laatste inzichten. De vijfde aflevering verscheen in april en daarin werd stilgestaan bij de charmes en de schaduwkant van recruitmentbots. Deze is hier terug te kijken.

Wil je op de hoogte blijven van komende Recruitment Tech Insights, meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER