De vijfde live-uitzending van Recruitment Tech Monthly werd woensdagmiddag 30 mei uitgezonden op Facebook. Host Martijn Hemminga ontving Richard Naipal van HROffice en sprak onder meer over de organisatie.

Richard Naipal

Iedere maand wordt er in Recruitment Tech Monthly met de maandgast gesproken over zijn afgelopen maand, het nieuws en wat komen gaat. In de mei-aflevering was dus Richard Naipal, Chief Marketing Officer bij HROffice, te gast. Hij stond onder meer stil bij wat HROffice precies doet, hoe de organisatie aan de slag is gegaan met de AVG / GDPR en wat er de laatste maand zoal heeft plaatsgevonden.

Begrip

“In 2009 zijn we begonnen en ruim tien jaar na onze start kan je toch wel zeggen dat HROffice een begrip is geworden”, vertelt Naipal. “Het is begonnen als een gratis ATS, daar hebben we veel klanten mee gewonnen. Inmiddels richten we ons op de volledige HR-keten.” In onderstaande video, die begint bij de vraag wat HROffice precies is en doet, vertelt Naipal meer over de organisatie.

Het gehele gesprek is integraal terug te kijken in de video bovenaan dit artikel.

Live

Zeker weten dat je de volgende Recruitment Tech Monthly niet mist? En wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van recruitment tech? Like dan Recruitment Tech op Facebook, zodat je een melding krijgt wanneer de liveshow begint.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER