Jouw case voor de Recruitment Tech Awards kan je vanaf 13 augustus inzenden

Het is vanaf 13 augustus 2018 mogelijk om jouw innovatieve en effectieve recruitmenttechnologie in te sturen voor de Recruitment Tech Awards!

Inzenden

De periode om in te zenden loopt van 13 augustus tot en met 10 september 2018. Op 17 september wordt de voorselectie bekend gemaakt, waarna via de presentaties aan de vakjury de nominaties bekend worden gemaakt op 22 oktober. Ook de publieksjury krijgt een stem. De complete planning voor de Awards is hieronder te vinden. Meer informatie over het Recruitment Tech Event vind je hier.

Winnaars Recruitment Tech Awards 2017

Donderdag 22 november 2018 worden voor de vierde maal de Recruitment Tech Awards uitgereikt. In 2017 won Olympia in de categorie ‘Best case’ en OnRecruit in de categorie ‘Best tooling’. Meer over deze cases weten en waarom deze wonnen? Dat lees je hier.

Planning 2018

13 augustus : Start inzenden
10 september : Einde inzenden
17 september : Voorselectie bekend
01 oktober : Presentaties aan vakjury
22 oktober : Nominaties bekend
23 oktober : Start publieksjury
8 november : Einde publieksjury
22 november : Presentaties nominaties
22 november : Uitreiking

Kijk voor de voorwaarden voor het aanmelden hier. Meer informatie over de Awards is te vinden op de officiële pagina.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER