Unleash is de nieuwe naam van HR Tech World Conference en de editie van London beet 20 maart 2018 de spits af onder de nieuwe naam. De komende weken vind je wekelijks een interview met verschillende oplossingen op het gebied van recruitment op Recruitmenttech.nl. In deze video de highlights van dag 1.

Unleash

Unleash is een van de grootste events waar HR technologie centraal staat. De openingskeynote werd verzorgd door Jonas Kjellberg, co-creator van Skype en als investeerder/ceo/boardmember onder meer betrokken geweest bij iCloud en Zalando. verder vertelde Nederlander Sjoerd Gehring, Global VP of Talent Acquisition and People Experience over hoe artificial intelligence kan helpen bij het matchen van talent. Dag 1 werd plenair afgesloten door Alexander Betts over hoe de Brexit een kans is voor de business.

Nog meer Unleash in 2018

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER