Een recordaantal bezoekers op de site en op de 3e editie van het Recruitment Tech Event;  een snelgroeiend aantal volgers en nieuwsbrief-abonnees; heel veel videocontent inclusieve nieuwe formats én lancering van Recruitment Tech Demo_Day. Het jaar 2017 is voor Recruitment Tech zeer succesvol geweest. In deze korte video de hightlights van dit jaar nog een keer in vogelvlucht mét de beste wensen voor 2018.

Fijne feestdagen en een gezond en techvol 2018!

Recruitment Tech wenst al haar bezoekers en partners hele fijne dagen toe en een gezond en techvol 2018!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER