Eind oktober 2017 vond het HR Tech World congress plaats in Amsterdam. Op dit congres  sprak Recruitment Tech TV met de founder en CEO van Pocket Recruiter; Randy Moore. Pocket Recruiter is een matching engine die de recruiter aanzienlijk veel tijd bespaart bij het zoeken, screenen en evalueren van kandidaten.

Over Pocket Recruiter

Pocket Recruiter maakt gebruik van “Artificial Intelligence” en “machine learning technology” om de meest relevante kandidaten te selecteren. Via “Application Programming Interface” is Pocket Recruiter gelinked aan generale en branche gerichte vacature websites. Ook kun je sneller je eigen database doorzoeken naar geschikte kandidaten.

Meer interviews

Al eerder zijn interviews gepubliceerd met Robot Vera, Xor, VCV, TalentSwot en RoboRecruiter. Dit is het laatste interview van startups die deelnamen aan het HR Tech World Congress 2017.

Unleash 2018

In 2018 verandert de naam van HR Tech World Congress in Unleash en vindt dit congres maar liefst drie keer plaats:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER