Eind oktober 2017 vond het HR Tech World congress plaats in Amsterdam. Op dit congres  sprak Recruitment Tech TV met de founder en CEO van Pocket Recruiter; Randy Moore. Pocket Recruiter is een matching engine die de recruiter aanzienlijk veel tijd bespaart bij het zoeken, screenen en evalueren van kandidaten.

Over Pocket Recruiter

Pocket Recruiter maakt gebruik van “Artificial Intelligence” en “machine learning technology” om de meest relevante kandidaten te selecteren. Via “Application Programming Interface” is Pocket Recruiter gelinked aan generale en branche gerichte vacature websites. Ook kun je sneller je eigen database doorzoeken naar geschikte kandidaten.

Meer interviews

Al eerder zijn interviews gepubliceerd met Robot Vera, Xor, VCV, TalentSwot en RoboRecruiter. Dit is het laatste interview van startups die deelnamen aan het HR Tech World Congress 2017.

Unleash 2018

In 2018 verandert de naam van HR Tech World Congress in Unleash en vindt dit congres maar liefst drie keer plaats:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER