Whitepaper AVG/GDPR in de recruitmentbranche: een compleet overzicht

Wil je als recruiter weten wat de gevolgen zijn voor jouw organisatie van de nieuwe privacyregels, die 25 mei 2018 ingaan? Ze staan nu in een handig overzicht onder elkaar in deze gratis whitepaper.

Download het whitepaper

Als je werkzaam bent met persoonsgegevens dan is de AVG-wetgeving zeker op jou van toepassing! Het whitepaper van OTYS geeft een zo compleet mogelijk overzicht over de gevolgen van de AVG wetgeving in de recruitmentbranche. Je leest hierin alles terug over onder andere bewaartermijnen, verwerkersovereenkomsten en documentatieplicht. Daarnaast vertelt OTYS wat zij doen en welke maatregelen je als organisatie moet treffen om voorbereid zijn op de wijziging van 25 mei 2018.

Download het whitepaper AVG in de recruitmentbranche: een compleet overzicht

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER