Cammio is maandag 23 oktober genomineerd voor de Recruitment Tech Awards 2017 in de categorie Best tooling. In deze video zie je hoe Cammio wordt verrast, wat de case inhoudt, bijzonder maakt en waarom het de Recruitment Tech Award 2017 in de categorie Best tooling moet winnen.

Over de case

Cammio helpt sinds 2013 werkgevers en intermediairs bij de pre-selectie van kandidaten met een visuele eerste indruk op basis van een gestructureerd video interview. Structuur zorgt aantoonbaar voor een betere voorspelbaarheid en minder vooroordelen in de selectie van sollicitanten. Een video interview is daarmee een waardevolle aanvulling op het CV dat per definitie sterk historisch georiënteerd is.

Het nieuw geïntroduceerde Xpress Analytics in het Cammio platform analyseert het taalgebruik van de kandidaat in het video interview en genereert daarmee automatisch een BIG5 persoonlijkheidsprofiel. Persoonlijkheid blijkt namelijk een hele goede voorspeller van succes in een baan. Bekijk de hele case.

Stem op Cammio

Vind je dat Cammio de Recruitment Tech Award in de categorie Best tooling moet winnen op 23 november? Breng dan tot en met 9 november 2017 jouw stem uit op de stempagina. Bekijk hieronder de oproep van Walter Hueber van Cammio:

De Recruitment Tech Awards 2017 worden mogelijk gemaakt door: Compagnon.

Uitreiking tijdens Recruitment Tech Event

De Recruitment Tech Awards 2017 worden uitgereikt op donderdag 23 november 2017 tijdens de derde editie van het Recruitment Tech Event in Utrecht. Met 3 inspirerende keynotes (Unilever, Alan Walker en Ben van der Burg), 24 verdiepende breakouts (o.a. Fabory, Tata Steel, Purdey, Luba Groep, DRV Accountants & Adviseurs en VMI Group), veel innovatieve tech demo’s en de uitreiking van de Recruitment Tech Awards 2017. Bezoek voor het hele programma, alle sprekers en om je aan te melden de site van het Recruitment Tech Event. En wacht niet te lang meer met aanmelden, want eerdere edities waren weken van te voren uitverkocht.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER