BrainsFirst is 23 oktober genomineerd voor de Recruitment Tech Awards 2017 in de categorie Best tooling. In deze video zie je hoe BrainsFirst wordt verrast, wat de case inhoudt, bijzonder maakt en waarom het de Recruitment Tech Award 2017 in de categorie Best tooling moet winnen.

Over de case

BrainsFirst staat voor cognitieve matchmaking: het linken van vraag en aanbod in top sport en bedrijfsleven op basis van breinfuncties. Bias-free, gender-neutraal, data-gedreven en gebaseerd op harde cognitieve neurowetenschap. Centraal in de aanpak staat de NeurOlympics: de op breinfuncties gebaseerde assessment games. Doel is om bij elk individu de biologische bouwstenen van prestaties objectief vast te stellen: denk aan werkgeheugen, patroonherkenning, snelheid van informatieverwerking, inhibitie, anticipatievermogen en aandachtscontrole. Stuk voor stuk onontbeerlijk op de arbeidsmarkt van de 21e eeuw. Bekijk de hele case.

Stem op BrainsFirst

Vind je dat BrainsFirst de Recruitment Tech Award in de categorie Best tooling moet winnen op 23 november? Breng dan tot en met 9 november 2017 jouw stem uit op de stempagina. Bekijk hieronder de oproep van Pia Haver van BrainsFirst:

De Recruitment Tech Awards 2017 worden mogelijk gemaakt door: Compagnon.

Uitreiking tijdens Recruitment Tech Event

De Recruitment Tech Awards 2017 worden uitgereikt op donderdag 23 november 2017 tijdens de derde editie van het Recruitment Tech Event in Utrecht. Met 3 inspirerende keynotes (Unilever, Alan Walker en Ben van der Burg), 24 verdiepende breakouts (o.a. Fabory, Tata Steel, Purdey, Luba Groep, DRV Accountants & Adviseurs en VMI Group), veel innovatieve tech demo’s en de uitreiking van de Recruitment Tech Awards 2017. Bezoek voor het hele programma, alle sprekers en om je aan te melden de site van het Recruitment Tech Event. En wacht niet te lang meer met aanmelden, want eerdere edities waren weken van te voren uitverkocht.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER