Olympia is 23 oktober tijdens een strategiesessie verrast door juryvoorzitter Marieke van Heek met een nominatie voor de Recruitment Tech Awards 2017 in de categorie Best case. In deze video zie je hoe Olympia werd verrast, wat de case inhoudt, wat het bijzonder maakt en waarom het de Recruitment Tech Award 2017 in de categorie Best case moet winnen.

Over de case

Met behulp van de WervingsCockpit is Olympia erin geslaagd de filosofie ‘iedereen e-recruiter’ effectief te activeren. Het resultaat is dat de iedere intercedent bij Olympia nu via de WervingsCockpit toegang heeft tot e-commerce tools en inzichten. Waardoor Olympia op e-recruitmentgebied boven marktconform presteert en haar instroom op peil houdt, ondanks de algemene landelijke trend dat het aantal sollicitaties afneemt en schaarste toeneemt. Met de WervingsCockpit hebben we op intuïtieve wijze professionele e-recruitment verweven in het werkproces van alle lokale HR-vakmensen. Hierdoor hebben ze nu zelf zicht & grip gekregen op de belangrijkste e-commerce aspecten van het recruitmentvak en is hun werk effectiever en interessanter geworden. Bekijk de hele case.

Stem op Olympia

Vind je dat Olympia de Recruitment Tech Award in de categorie Best tooling moet winnen op 23 november? Breng dan tot en met 9 november 2017 jouw stem uit op de stempagina. Bekijk hieronder de oproep van Edwin Velsink van Olympia:

De Recruitment Tech Awards 2017 worden mogelijk gemaakt door: Compagnon.

Uitreiking tijdens Recruitment Tech Event

De Recruitment Tech Awards 2017 worden uitgereikt op donderdag 23 november 2017 tijdens de derde editie van het Recruitment Tech Event in Utrecht. Met 3 inspirerende keynotes (Unilever, Alan Walker en Ben van der Burg), 24 verdiepende breakouts (o.a. Fabory, Tata Steel, Purdey, Luba Groep, DRV Accountants & Adviseurs en VMI Group), veel innovatieve tech demo’s en de uitreiking van de Recruitment Tech Awards 2017. Bezoek voor het hele programma, alle sprekers en om je aan te melden de site van het Recruitment Tech Event. En wacht niet te lang meer met aanmelden, want eerdere edities waren weken van te voren uitverkocht.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER