Spotta is maandag 23 oktober genomineerd voor de Recruitment Tech Awards 2017 in de categorie Best case. In deze video zie je hoe juryvoorzitter Marieke van Heek Spotta verraste, wat de case inhoudt, wat het bijzonder maakt en waarom het de Recruitment Tech Award 2017 in de categorie Best case moet winnen.

Over de case

Bij Spotta starten jaarlijks 15.000 nieuwe bezorgers. Dit zijn vaak jongeren (minderjarigen) die een leuke bijbaan zoeken. Onze uitdaging: hoe bereik je deze ‘mobiele generatie’ met de belangrijke informatie, zodat zij goede bezorgkwaliteit leveren. Daarvoor worden onder andere per jaar 15.000 aanstellingsgesprekken gevoerd. Deze worden op dit moment grotendeels fysiek uitgevoerd, een coördinator gaat bij iedere nieuwe bezorger thuis langs. Dit wordt erg gewaardeerd door onze bezorgers en het onderscheidt ons van onze concurrenten. De fysieke gesprekken kosten echter erg veel (reis)tijd, waardoor de wens bestaat dit efficiënter te doen, maar het gesprek wel persoonlijk te houden.
Als oplossing hebben we live (online) videogesprekken ingezet via 24sessions. Bekijk de hele case.

Stem op Spotta

Vind je dat Spotta de Recruitment Tech Award in de categorie Best case moet winnen op 23 november? Breng dan tot en met 9 november 2017 jouw stem uit op de stempagina. Bekijk hieronder de oproep van Edwin Velsink van Spotta:

De Recruitment Tech Awards 2017 worden mogelijk gemaakt door: Compagnon.

Uitreiking tijdens Recruitment Tech Event

De Recruitment Tech Awards 2017 worden uitgereikt op donderdag 23 november 2017 tijdens de derde editie van het Recruitment Tech Event in Utrecht. Met 3 inspirerende keynotes (Unilever, Alan Walker en Ben van der Burg), 24 verdiepende breakouts (o.a. Fabory, Tata Steel, Purdey, Luba Groep, DRV Accountants & Adviseurs en VMI Group), veel innovatieve tech demo’s en de uitreiking van de Recruitment Tech Awards 2017. Bezoek voor het hele programma, alle sprekers en om je aan te melden de site van het Recruitment Tech Event. En wacht niet te lang meer met aanmelden, want eerdere edities waren weken van te voren uitverkocht.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER