ABN AMRO is 23 oktober verrast met een nominatie voor de Recruitment Tech Awards 2017 in de categorie Best case. In deze video zie je hoe juryvoorzitter Marieke van Heek ABN AMRO verraste, wat de tool inhoudt, wat het bijzonder maakt en waarom het de Recruitment Tech Award 2017 in de categorie Best case moet winnen.

Over de case

ABN AMRO wil de juiste Finance en IT talenten uit de markt aanspreken. In de praktijk blijken deze talenten vaak al goed op hun plek te zitten bij een andere organisatie, en zijn zelfbewust van hun eigen kennis en kunde op hun expertise gebied. Om toch bij deze kandidaten op het netvlies te komen, zet ABN AMRO proactief Talent Sourcing in middls gepersonaliseerde video’s. Bekijk de hele case.

Stem op ABN AMRO

Vind je dat ABN AMRO de Recruitment Tech Award in de categorie Best tooling moet winnen op 23 november? Breng dan tot en met 9 november jouw stem uit op de stempagina. Bekijk hieronder de oproep van Joep Hermsen van ABN AMRO:

De Recruitment Tech Awards 2017 worden mogelijk gemaakt door: Compagnon.

Uitreiking tijdens Recruitment Tech Event

De Recruitment Tech Awards 2017 worden uitgereikt op donderdag 23 november 2017 tijdens de derde editie van het Recruitment Tech Event in Utrecht. Met 3 inspirerende keynotes (Unilever, Alan Walker en Ben van der Burg), 24 verdiepende breakouts (o.a. Fabory, Tata Steel, Purdey, Luba Groep, DRV Accountants & Adviseurs en VMI Group), veel innovatieve tech demo’s en de uitreiking van de Recruitment Tech Awards 2017. Bezoek voor het hele programma, alle sprekers en om je aan te melden de site van het Recruitment Tech Event. En wacht niet te lang meer met aanmelden, want eerdere edities waren weken van te voren uitverkocht.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER